fenylopiracetam w pracy umysłowej, uczciwe relacje

Szukam uczciwych relacji o fenylopiracetamie w pracy umysłowej: realne plusy, minusy, spadki nastroju, tolerancja, etyka w zespole, produktywność vs nerwowość, dawki, przerwy, co działało, co zawiodło

113 polubień

brałem sporadycznie przed deadline, kopa daje, ale potem lekki zjazd i bezsenność, nie codziennie

9 polubień

@cdarek1234 jak z tolerancją po tygodniu dwóch, robiłeś cykle czy totalnie ad hoc

4 polubienia

U mnie działał jako silny prokognitywny stymulant, ale to głównie noradrenergiczna aktywacja plus modulacja glutaminianu; szybka tolerancja jest realna, 3–4 dni pod rząd i efekt blaknie, lepsze mikrocykle, sen priorytet, uwodnienie, magnez, bez łączenia z innymi stymulantami

3 polubienia

ja miałam ręce lodowate, zostawiłam po dwóch próbach

10 polubień

W pracy korpo etyka jest ważna, dawaj info liderowi jeśli to wpływa na zachowanie, fair play w zespołach, lepiej transparentnie niż potem tłumaczyć się z nerwowości

4 polubienia

serio, kawa i drzemka lepiej mi robią niż fenylo, mniej drżenia rąk

10 polubień

@strength dzięki, jak planujesz mikrocykle, 2 dni on 2 off, czy inaczej, monitorujesz ciśnienie, HRV, sen, albo robisz badania enzymów wątrobowych profilaktycznie

6 polubień

Fenylopiracetam ma szybką tolerancję krzyżową ze stymulantami, krótką półtrwałość i bywa anksjogenny, testuj w weekendy, dawkuj minimalistycznie, obserwuj puls i ciśnienie, nie łącz z alkoholem, a w pracy rozważ naturalny rytm ultradialny 90 minut

8 polubień

jak już bierzesz to koniecznie odżywczy posiłek i elektrolity, mniej trzęsiawek potem

3 polubienia